2020-11-20 07:47:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Az irigység rossz tanácsadó, ne hagyja, hogy eluralja a szívét

Napi horoszkóp november 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ha minden érzését kimutatja, könnyen kenyértörésre kerülhet sor a párja és ön között. Pozitív formában oldhatja fel frusztrációját, ha elkezd küzdeni a saját boldogulásáért. Ne foglalkozzon semmivel, most csak a saját sorsa érdekelje!

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Az irigység rossz tanácsadó, ne hagyja, hogy eluralja a szívét. A párja jó hírrel jön haza, ami a közös ügyeiket is előre lendíti majd hosszú távon.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Töméntelen munkája alapos főfájást okozhat önnek, akár a szó szoros értelmében is. Kicsit legyen kíméletesebb önmagához, a sok meló kikészítheti. Délután inkább csak pihenjen!

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A kérdés nem az, hogy akar-e párkapcsolatot, hanem, hogy megéri-e egy olyan kapcsolatba belemenni, ahol önnek mindig háttérben kell maradnia. A mai nap jó alkalmat szolgáltat arra, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Vízöntő jegyében jár, ez nem igazán passzol az Oroszlánhoz. Nehezen találja a helyét a mai napon, nem is tud koncentrálni. Jobb, ha elereszti a gyeplőt, és inkább pihen.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Izgalmas románcban lehet része, és talán van is némi esélye rá, hogy tartóssá tegye, de ehhez nagy erőfeszítésekre lesz szüksége! Ám vigyázzon, mert váratlan információk is kiderülhetnek újdonsült párjáról.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Jobb lenne, ha a magánéletét nem tárgyalná ki a munkahelyén – kivétel ez alól az a kollégája, aki egyben barátja is. A többieket viszont ne szórakoztassa a házassága, párkapcsolata részleteivel!

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold a Vízöntőben jár, emiatt túlérzékenyen reagál. Téved, ha azt hiszi, az a legjobb taktika, ha egyszerűen nem vesz tudomást a konkurenseiről. Persze az ellenségeskedés és átkozódás sem út. Inkább tanuljon tőlük, sőt, akár keresheti is velük a kapcsolatot.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ideje lenne végre a függőben levő ügyeit elintéznie. Minél tovább halogatja a dolgot, annál lehetetlenebb lesz a végén megoldást találni. Kezdje mindjárt egy alapos rendrakással a papírjai között!

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Lakásügyekben most nagyon szerencsés lehet, költözésre, adás-vételre egyaránt kedvező a csillagállás, az is lehet, hogy új albérletet talál, ami igazán kedvező árban is. Szívügyekben sem rossz a helyzet, ha hagyja magát szeretni.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Vízöntő jegyében járó Hold miatt az érdeklődése az okkult ismeretek iránt megnő, sok mindent képes most tisztábban látni, nagyobb ember- és önismeretre tesz szert. Szerencsére a babonaság csapdáit képes kikerülni.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold a Vízöntő jegyébe lépett. Ma valamilyen új feladattal bízzák meg, ami egyelőre ismeretlen terepet jelent az ön számára, de ne aggódjon, élvezni fogja! A feladat talpraesettséget és határozottságot igényel öntől.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: